Madrasa! ( Danish language)

Go down

Madrasa! ( Danish language)

Post by Admin on Fri Feb 15, 2008 5:05 am

Madrasa! Hvordan kan man ha relgions frihet ?

( Dette gir også et skevt bildet statistisk,hvor mange kristne og andre relgioner,mye tyder på at folk velger annerledes når dem står fritt.Selvsagt er frihet under ansvar,mere atraktiv,når man lære hva "jesus" står for.)
Admin

Pigegymnasium i CairoReligionsundervisning i skolen i Egypten

Af Jakob Skovgaard - Petersen

Madrasa! Det lyder uhyggeligt; en række TV-programmer har besøgt madrasaer og vist billeder af små børn, der lærte Koranen, men åbenbart også om pligten til at kæmpe for islam. Forskellige amerikanske og europæiske politikere har talt om, hvordan vi kommer madrasaerne til livs. Men her bliver det nødvendigt at sondre.

For de militante og manipulatoriske islamiske madrasaer findes. I Pakistan, ikke mindst, men også i Indonesien og formentligt en række andre steder. Talebanerne i Afghanistan har deres navn, ”studerende”, fordi de er udgået fra konservative madrasaer i Pakistan. Madrasa er imidlertid også det almindelige ord for skole på en række sprog, herunder arabisk. Og offentlige debattører i den Arabiske Verden har hudflettet den vestlige bekymring over madrasaerne. Den syriske minister og politiske kommentator Buthaina Shaaban, f.eks., har set det som udtryk for Vestens generelle modvilje imod lærdom og skolegang i den tredje verden.

Lese mere: http://www.dedi.org.eg/dansk/artikler/madrasa/

Gi kommentar,( reply)
avatar
Admin
Admin

Number of posts : 250
Age : 57
Location : Denmark
Job/hobbies : Fishing,and "fishing",make peace,help ppl.
Humor : yes,all different.Dont worry just tell..
Registration date : 2007-12-30

View user profile http://www.forumportalen.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum