Hermafroditter og lidelsens problem ( Danish)

Go down

Hermafroditter og lidelsens problem ( Danish) Empty Hermafroditter og lidelsens problem ( Danish)

Post by Admin on Fri Feb 15, 2008 5:07 pm

HERMAFRODITISME: Hvordan stiller de præster, der ikke vil vie bøsser, sig til ægteskab, hvor den ene eller begge er hermafrodit?

Hvordan forklarer man fænomenet hermafroditter, hvis man er bibeltro? Gud skabte manden og kvinden - men hvad med hermafroditten - set med fundamentalistiske briller? Hvordan stiller de præster, der ikke vil vie bøsser, sig til ægteskab, hvor den ene eller begge er hermafrodit?

-
Så altså: Hvordan forener man fænomenet hermafrodit med det grundsyn, at "Gud skabte mennesket i sit billede; i Guds billede skabte han det, som mand og kvinde skabte han dem" (1 Mos 1,27)? Det gør man vel fra samme vinkel, som vi ellers må forene tanken om Gud som den gode skaber med tanken om en lidende og itugået verden:Gud skabte verden, som den burde være; men verden er ikke længere, som Gud skabte den. I syndefaldet (1 Mos 3) var det ikke bare vores forhold til Gud, der gik i stykker, men også vores forhold til os selv. Som konsekvens af syndefaldet er vi ikke bare syndere, men også syge og ulykkelige og døende.

Så mennesket blev vel oprindeligt skabt som mand og kvinde, ligesom vi blev skabt med fuldkomne kroppe, syndfrie, med mulighed for udødelighed, med mulighed for fuldkommen kærlighed osv. Men alt det er i dag et vemodigt minde, og vi lever i syndens, dødens og deformiteternes verden.
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 250
Age : 58
Location : Denmark
Job/hobbies : Fishing,and "fishing",make peace,help ppl.
Humor : yes,all different.Dont worry just tell..
Registration date : 2007-12-30

View user profile http://www.forumportalen.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum