syndefloden?

Go down

syndefloden? Empty syndefloden?

Post by Admin on Wed Jan 02, 2008 12:42 am

Hvad fossilerne viser. eller Hvordan blev fossilerne dannet.

H. Enoch skriver i sin bog Udvikling eller skabelse:

Forekomsten af fossiler der er sammenhobet i store antal og som viser mærker af vold, som mammutterne i Sibirien, tyder på at de blev begravet pludseligt i en oversvømmelse.

I beskrivelsen af de mammutter der er begravet i is i Sibirien, skriver Sir Henry Haworth, der var bibelen fjentligsindet, at “intet andet end en pludselig oversvømmelse kan forklare at forholdene er som de er”. En sådan begravelse i flokkevis tyder på en katastrofe i stil med den Syndflod, som er beskrevet i Bibelen.

H. Enoch skriver endvidere i sin bog Udvikling eller skabelse:

Den pludselige og voldsomme begravelse af dyr, der har efterladt sig millioner af fossiler, der er klumpet sammen og andre, der er blevet nedfrosset i is netop da de var ved at æde, kan faktisk kun forklares ved hjælp af en altomfattende oversvømmelse som beskrevet i Bibelen. De geologiske lag med tilhørende fossiler viser ikke evolutionens eller selv skabelsens rækkefølge, men rækkefølgen af begravelsen i denne oversvømmelse. Et andet sted skriver han: “Istiden” er de moderne geologers erstatning for den bibelske Syndflod som de benægter nogensinde har fundet sted.
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 250
Age : 58
Location : Denmark
Job/hobbies : Fishing,and "fishing",make peace,help ppl.
Humor : yes,all different.Dont worry just tell..
Registration date : 2007-12-30

View user profile http://www.forumportalen.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum